Bent u op zoek naar een organisatie op het gebied van zorg en welzijn? Of bent u als professional werkzaam en zoekt u de sociale kaart? We informeren u graag. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de sociale kaart?

Zoekt u een fysiotherapeut of wilt u weten welke zorgcentra er bij u in de buurt te vinden zijn? Wilt u onderzoeken welke organisaties hulp bieden bij bijvoorbeeld dementie of hulp in het huishouden? Een overzicht van de organisaties in uw gemeente kunt u terugvinden terug in de sociale kaart. Instanties kunnen zich hierin inschrijven en u kunt hen daar als burger vinden. Ga direct naar de sociale kaart op OnsOverbetuwe.nl om organisaties te zoeken. Het is goed om te weten dat de lijst nooit volledig is. Niet alle organisaties uit Overbetuwe schrijven zich in.

Voor wie?

Voor de inwoner is de sociale kaart om te zoeken welke organisaties er zijn binnen zorg en welzijn. Ook professionals kunnen van de sociale kaart gebruikmaken.

Waar vind ik het?

U vindt de sociale kaart op de website OnsOverbetuwe.nl. Hier kunt u direct een zoekactie doen.

Over OnsOverbetuwe.nl

OnsOverbetuwe is een website voor en door inwoners van de gemeente Overbetuwe. De website heeft als doel inwoners met elkaar in contact te brengen. De gemeente Overbetuwe heeft ervoor gekozen om de sociale kaart op deze website onder te brengen. Er is op de website OnsOverbetuwe.nl nog meer te vinden. Zo vindt u er onder meer de activiteitenkalender, met activiteiten binnen de gemeente. Via Elkaar helpen komt u makkelijk in contact met andere inwoners, bijvoorbeeld voor een vraag. En u vindt er bijvoorbeeld informatie over de toegankelijkheid van gebouwen in de gemeente. Ga vooral eens kijken.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een organisatie? Of heeft u een andere vraag over de sociale kaart? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Contact opnemen
 

Meer weten?

Wilt u liever eerst nog wat meer lezen over hoe wij werken? Of wilt u graag wat extra hulp bij het gesprek met ons? Kijk dan ook eens op onze pagina Hoe werkt het Sociaal Team Overbetuwe?