Heeft u vragen over de opvoeding van uw kind en maakt u zich zorgen? Bijvoorbeeld omdat uw kind heel verlegen is of omdat het wordt gepest? Of heeft u het gevoel ontzettend uw best te doen als ouder, maar lukt het telkens niet om het fijn te houden met elkaar in huis? Het opvoeden van kinderen is niet makkelijk. Misschien kunnen onze tips u op weg helpen. Heeft u vragen of maakt u zich zorgen? Neem dan contact met ons op.

Websites over opvoeden

Bij iedere leeftijdsfase horen nieuwe ontwikkelingen en ander gedrag. Vindt u het fijn om hier meer over te lezen? We hebben een aantal websites voor u op een rij gezet, waar u terecht kunt voor informatie en tips:

Ouderavonden

Wij organiseren enkele keren per jaar ouderbijeenkomsten over opvoeden. Sommige ouderavonden kunt u ook terugkijken. Ga voor het actuele overzicht naar de pagina over Ouderbijeenkomsten.

Training

Zo nu en dan bieden wij groepstrainingen aan voor ouders en kinderen. Wilt u weten of er een training in de planning staat of heeft u zelf een wens voor een training? Kijk op onze pagina Activiteiten of neem contact met ons op.

Hulp nodig?

Wilt u onze hulp inzetten? Of wilt u gewoon eens met ons sparren? We denken graag met u mee wie er wat voor u zou kunnen betekenen. Misschien zijn dit mensen uit uw eigen omgeving, vrijwilligers binnen ons team of een van onze specialistisch medewerkers. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Meer weten?

Wilt u liever eerst nog wat meer lezen over hoe wij werken? Of wilt u graag wat extra hulp bij het gesprek met ons? Kijk dan ook eens op onze pagina Hoe werkt het Sociaal Team Overbetuwe?

Formulier aanvraag verlenging

Maakt u al gebruik van hulp vanuit de Jeugdwet en wilt u uw aanvraag verlengen? Maak dan gebruik van onderstaand evaluatieformulier jeugd.

Formulier aanvraag verlenging voorziening Jeugd 

Activiteiten in uw buurt