Om u goed te kunnen helpen, hebben wij gegevens van u nodig. Daarbij vinden we het van belang dat we zorgvuldig met uw privacy omgaan. En dat zijn we ook verplicht vanuit de wet. Graag informeren we u over hoe we dat doen.

Welke informatie vragen we?

Denk bijvoorbeeld aan uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres en burgerservicenummer (BSN). Maar we vragen u bijvoorbeeld ook waar u hulp bij nodig heeft. En andere informatie die belangrijk is om u te kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan medische gegevens bij ziekte. Of financiële gegevens als u hulp nodig heeft bij schulden.

Gegevens bewaren

Alle informatie die nodig is om u te helpen, bewaren we. Ook vanuit de wet is het soms verplicht om gegevens vast te leggen. We vinden uw privacy belangrijk. Wij gaan dan ook zorgvuldig om met de informatie die u aan ons geeft.

Gegevens inzien

U kunt ons altijd vragen om uw gegevens te bekijken. Als er iets niet (meer) klopt, dan passen we dat aan. Ook kunt u vragen of we uw gegevens uit ons systeem halen. Wilt u dat? Ga dan naar onze contactpagina om dit aan te vragen.

Privacyverklaring

Wat hierboven staat beschreven, is een samenvatting van een uitgebreid document: de privacyverklaring(externe link). Hierin staat uitgebreid uitgelegd hoe we met uw privacy omgaan. Heeft u vragen over uw privacy? Laat het ons weten via onze contactpagina.

Veilig mailen

Het Sociaal Team Overbetuwe gebruikt Zivver om veilig te mailen. Zivver is een systeem voor veilige communicatie dat de inhoud van e-mails versleutelt. Lees hier meer over op onze pagina Veilig mailen via Zivver.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw privacy? Neem contact met ons op.

Contact opnemen