Ouderbijeenkomsten

Het opvoeden van kinderen is lang niet altijd even makkelijk. Bij iedere leeftijd of situatie (zoals bijvoorbeeld bij ziekte) komt er wel iets om de hoek kijken waar u hulp of advies bij kunt gebruiken. Met de gratis ouderbijeenkomsten die we (samen met zorgverleners) organiseren proberen we u te ondersteunen, onzekerheden weg te nemen, uw vragen te beantwoorden en u met handige tips verder op weg te helpen.

Ik & mijn kind

Samen met onze (zorg)partners bieden we verschillenden ouderbijeenkomsten. Zoals thema-avonden, trainingen, cursussen, lezingen en/of uitwisselgroepen. Soms zijn de bijeenkomsten leeftijdsgebonden (bijvoorbeeld voor ouders/verzorgers van peuters of pubers) en soms niet. Denk bijvoorbeeld aan een ouderavond over kinderen met autisme.

Overzicht ouderbijeenkomsten

Alle ouderbijeenkomsten staan in het overzicht hieronder. Wilt u per maand kijken wat het aanbod is? Scroll dan iets verder naar beneden en klik de maand aan waarvan u de bijeenkomsten wilt zien.

Geplande bijeenkomsten

 • Omgaan met tegenslag

  Datum
  Tijd
  -

  Verdriet en teleurstelling horen bij het leven. Leer hoe u omgaat met heftige emoties bij uw kind en hoe u de veerkracht van uw kind kunt versterken. Dit webinar is voor ouders/verzorgers van kinderen in de basisschoolleeftijd.

  Webinar
 • Bijeenkomst Sterk na scheiding

  Datum
  Tijd
  -
  Locatie
  Triade Prins Hendrikstraat 7 in Elst

  De gespreksgroep ‘Sterk na Scheiding’ is voor gescheiden ouders die met andere ouders in dezelfde situatie willen praten.

  Gespreksgroep
 • Puberbrein & psychische problemen

  Datum
  Tijd
  -

  Stemmingswisselingen, grenzen opzoeken...wat hoort bij de puberteit en wanneer speelt er meer? Over de ontwikkeling van pubers en psychische klachten.

  Webinar
 • Omgaan met tegenslag

  Datum
  Tijd
  -

  Verdriet en teleurstelling horen bij het leven. Leer hoe u omgaat met heftige emoties bij uw puber en hoe u de veerkracht van uw puber kunt versterken.

  Webinar
 • Prestatiedruk

  Datum
  Tijd
  -

  Presteren lijkt de norm tegenwoordig. Dat kan spanning opleveren. Hoe leert u uw puber omgaan met stress en druk rondom presteren?

  Webinar

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Contact opnemen