Tijdens de Week van het Geluk startend op 20 maart wil Forte Welzijn inwoners uit de gemeente Overbetuwe vragen wat hen nu écht gelukkig maakt. Dit doen ze door die hele week aandacht aan dit onderwerp te besteden. Zo kunt u mee wandelen of hen ontmoeten op de markt in Elst.

Wandelen

Door te bewegen, maakt uw lichaam een stofje aan: endorfine. Ook wel het geluksstofje genoemd. Het zorgt ervoor dat u zich na het bewegen beter, ontspannen en tevreden voelt. Daardoor zit u lekkerder in uw vel. Kunt u wel wat endorfine gebruiken? Wandel mee! De medewerkers van Forte wachten u bij de startlocaties op.

  •  Maandag 20 maart om 15:00 uur wordt u verwacht bij Park Lingezegen in Elst. U maakt een mooie wandeling van 7 kilometer (circa 2 uur) door park Lingezegen langs het water, de Rijkerswoerdse plassen.  
  • Woensdag 22 maart om 10:30 uur wandelt Forte vanaf de hervormde kerk aan Kerkplein 1 in Hemmen. Er volgt een wandeling van ongeveer een uur door de mooie natuur van Hemmen.

Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Vragen? Bel dan naar 085 - 040 60 66.

Op de markt

Hoe fijn is het als u eens echt gezien wordt. Erkenning brengt veel geluk met zich mee. De opbouwwerkers van Forte zien snel uw meerwaarde en geven u graag een opstekertje. U kunt ze ontmoeten tijdens de markt van donderdag 23 maart in het centrum van Elst. Ga met ze in gesprek over waar de kansen liggen voor het fijn samen leven in uw wijk.  

In gesprek met jongeren

De wandelingen zijn voor alle leeftijden. Maar voor de jongere doelgroep wordt wat extra’s gedaan. De jongerenwerkers van Forte delen rondom de Dag van geluk tijdens hun ronde op straat gelukskoekjes uit.

Meer weten?

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl(externe link).