ForteWelzijn en het Sociaal Team Overbetuwe nodigen ouders en verzorgers van basisschoolkinderen van harte uit om deel te nemen aan een informatieve avond met als thema 'Hoog Sensitieve Personen' (HSP).

Hoog Sensitieve Personen ervaren de prikkels uit hun omgeving gevoeliger. Het begrijpen van HSP kan ouders en verzorgers helpen om te communiceren met hun kinderen en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

De informatieavond vindt plaats op:

Datum: dinsdag 11 juni 2024

Tijd: 19:00 - 21:00 uur

Locatie: Zalencentrum de Hoendrik, 

Adres: Het Dorpsplein 22, 6674BW in Herveld

Jolanda Janssen, jongerenwerker, en Masha Gromova-Rensink, opbouwwerker, zullen de avond leiden en zorgen voor een informatieve en leerzame avond. 

Tijdens deze avond krijgen deelnemers de gelegenheid om meer te weten te komen over HSP en om ervaringen te delen met anderen. Het programma omvat informatieve sessies en open discussies over hoe HSP het dagelijks leven van kinderen en hun ouders beïnvloedt.

Masha Gromova-Rensink van ForteWelzijn zegt: "We willen ouders en verzorgers in de gemeente Overbetuwe de gelegenheid bieden om meer te leren over HSP en om hun ervaringen te delen. Samen kunnen we een ondersteunende gemeenschap opbouwen."

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen of te bellen.

Masha Gromova
E-mail: masha.gromova@fortewelzijn.nl
Telefoon: 0613159176

Jolanda Janssen
E-mail: jolanda.janssen@fortewelzijn.nl
Telefoon: 0649881091

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over HSP en om deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap in Overbetuwe.