Heeft u vragen over hoe u kunt uitkomen met uw inkomen? Wilt u meer overzicht over uw geldzaken? Of heeft u vragen over toeslagen van de Belastingdienst, zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget? Wilt u weten op welke gemeentelijke voorzieningen u recht hebt? Kom dan langs bij het financieel spreekuur van Forte Geldzaken.

Brieven van de overheid en instanties zijn voor veel mensen lastig te begrijpen. Het spreekuur helpt mensen om op de juiste manier te reageren op deze brieven.

  • Bijvoorbeeld brieven van de Belastingdienst over de toeslagen, formulieren voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen of BSR.
  • Ook kunt u tijdens dit spreekuur terecht voor hulp bij het invullen van formulieren voor het aanvragen van voorzieningen, zoals de Meedoenregeling of ondersteuning door de Voedselbank.
  • Verder kunt u tips krijgen hoe u beter rond kan komen, het overzicht houdt in uw financiën en wat u kunt doen bij schulden.

U wordt geholpen door  vrijwilligers van Forte Geldzaken.

Komt deze dag niet uit?

Is het voor u niet mogelijk om deze dag naar het spreekuur te komen? Geen probleem! U kunt Forte Geldzaken vragen om een afspraak te maken. Zie hieronder de contactgegevens.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u mailen naar fortegeldzaken@fortewelzijn.nl. U kunt ook bellen naar 085 - 040 60 66.